Вітаємо з перемогою у п`ятому GOCamp!

Новини вихідного дня, сподіваємося, порадують і дітей, і дорослих. Наш заклад став переможцем п’ятого GoCamp – найбільшої освітньої волонтерської програми в Східній Європі. У цій програмі волонтери з усієї планети навчають школярів іноземним мовам та відкривають світ для дітей з різних куточків України. З нотками ностальгії нинішні старшокласники й випускники, напевне, згадують мовний табір 2016 року, коли до нас завітала волонтерка з Угорщини Анна Балаз. Майстершеф з презентацією національної страви, спортивні змагання, цікаві подорожі, велоекскурсії, різноманітні проєкти – усе це лише незначна частина з програми табору. Тепла зустріч, спілкування не залишили байдужими й Анну. Дівчина ще кілька років приїздила в Богданівку, аби зустрітися зі своїми друзями.

Щиро сподіваємося, що й цього року матимемо можливість цікаво провести час, разом з волонтером долучитися до реалізації захоплюючих проєктів та завдань, брати участь у іграх і квестах, спілкуватися в багатокультурному середовищі.

До речі, потрапити до проєкту не так і просто. За умовами, необхідно було створити й надіслати відеоролик, причому робота мала бути виконана англійської мовою, учні мали звернутися із закликом до волонтера приїхати саме до нашого закладу. Як бачите, нам це вдалося! За словами організаторів, конкуренція була шалена! Надійшло 800+ робіт, і ось оголошено перших переможців, серед яких і Богданівський опорний заклад загальної середньої освіти!

Дякуємо всім, хто долучився до створення конкурсної роботи і перемоги! Вітаємо й щиро сподіваємося на зустріч із волонтером!

Переглянути конкурсну роботу наших учнів можна за покликанням.

Кiлькiсть переглядiв: 289

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.